Koplamp reiniging en polijsten

Koplamp reiniging en polijsten Tilburg

Zijn uw koplampen verkleurd en versleten? Wilt u uw koplampen polijsten in Tilburg?
Tegenwoordig zijn bij de meeste nieuwe auto’s de koplampen niet meer van glas, maar van kunststof materiaal en een coating. Na verloop van tijd zal deze coating onder invloed van weersomstandigheden verweren en verkleuren. Doordat de koplamp geïsoleerd zit, zal de hitte die de koplamp veroorzaakt de verwering versnellen en verergeren. Door deze aantasting worden steeds vaker auto’s afgekeurd bij een APK. Wij zorgen ervoor dat uw koplamp er weer uit ziet als nieuw en ook direct weer APK klaar is door onze speciale polijst behandeling.

Enkele jaren geleden was alleen vervanging van de gehele koplamp een oplossing. Tegenwoordig kunnen wij door gebruik te maken van de modernste producten met de meest hoogwaardige kwaliteit uw koplamp er weer uit laten zien als nieuw. Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn.

Wij herstellen de koplampen met alleen de meest hoogwaardige producten op de markt. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zullen er dan ook voor zorgen dat u verbaasd bent over de uitstekende kwaliteit van ons werk!

Webdesign door: GMonline.nl

Loading