Interieur en Ozon behandelingen

Binnenkant auto schoonmaken Tilburg, bent u opzoek naar een complete interieur reiniging van uw voertuig? Dan bent u bij Flash Carcleaning bij het juiste adres. Net als het exterieur heeft het interieur van uw voertuig ook special aandacht nodig. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de leeftijd of gezondheid van de kunststof en lederen elementen van het interieur. Wanneer deze elementen niet periodiek gevoed worden krijgen zij het kenmerk dat ze beginnen te vervellen.

Wij zullen deze elementen professioneel voeden zodat ze er weer strak bij zitten. Ook besteden wij extra aandacht aan het verwijderen van teer- en nicotine vlekken, verwijderen van hondenharen en het verwijderen van nare geuren middels een Ozon behandeling.

Interieur reiniging en Ozon behandeling

Flash Carcleaning biedt diverse poetsprogramma’s aan voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s om deze weer in optimale staat van onderhoud te brengen en te houden. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels alle fijne kneepjes van het vak onder de knie en begrijpen hierdoor de staat van uw voertuig als geen ander. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige merken zodat u zeker bent van en verbluffend eindresultaat.

Interieur reiniging:

Het interieur wordt grondig gereinigd en vlekken op de bekleding, vloer, matten en het hemel worden waar mogelijk verwijderd. Tegelijkertijd kunnen eventuele hondenharen en rookaanslag worden verwijderd. Ook krijgt uw kofferbak een grondige opknapbeurt en worden alle kunststof en lederen delen weer op kleur gebracht en gevoedt zodat deze er weer trak bij zitten. De diverse programma’s kunnen uitgebreid worden met verschillende opties. Mocht het noodzakelijk zijn kunnen wij voor een Ozon behandeling verzorgen.

Een Ozon behandeling bij Flash carcleaning te Tilburg doet het volgende: Wij zullen uw voertuig tot de volgende dag in ons bezit moeten houden. Na het complete reinigen van uw interieur zullen wij een Ozon apparaat in uw voertuig plaatsen, wat gedurende 8 uur (ook mogelijk 2 sessies van 8uur, dus 16uur) al het zuurstof (O2) wat in uw voertuig bevindt, op een chemische manier transformeert naar Ozon gas (O3). De bacteriën die al het nare geuren verspreiden kunnen niet leven zonder zuurstof en zullen binnen deze 8 uur afsterven. Tevens heeft Ozon van zelf een frisse/schone geur, wat helpt bij het verwijderen van nare geuren in uw voertuig.

Mocht u net een nieuwe auto gekocht hebben waar in gerookt is door de oude eigenaar, en wilt u van het sigaretten geur verwijderen uit de auto. Neem contact op met ons en laten we een afspraak inplannen om uw voertuig zo fris als zijn eerste dag te krijgen.

 

Webdesign door: GMonline.nl

Loading