Interieur

Dashboard reinigen en op kleur brengeninterieur reiningen
Al het kunststof in het interieur wordt gereinigd en behandeld met een dash-fresh. Dit product zorgt ervoor dat het dashboard er als nieuw uitziet maar tegelijk niet een vettige glans heeft. Het Dash-Fresh product is ook stof afwerend zodat het dashboard van uw voertuig voor een lange periode schoon blijft!

Kofferruimte compleet behandelen
De hele kofferruimte wordt gereinigd. Al het kunststof wordt op kleur gebracht, we gaan over dat we zelfs het reservewiel meenemen als die in de kofferruimte aanwezig is.

Extra interieur reiniging pakket
Dit is voor zwaar vervuilde interieurs. We reinigen de bekleding, hemel en vloer.  Heeft u een tweedehandse voertuig gekocht die erg naar honden en/of sigaretten stink? Dan heeft u namelijk dit pakket nodig. Met het reinigen van de vloer, bekleding en hemel worden alle geuren die verdrongen zijn in het stof verwijderd. Hierna is er nog een optie om de auto te laten rusten in een Ozon-behandeling. Het Ozon-behandeling elimineert 8 uur lang alle zuurstof in het voertuig en veranderd deze in Ozon (O2 naar O3). Hierdoor stikken alle bacteriën die nare geuren verspreiden en zal uw voertuig ruiken hoe deze de showroom destijds verliet!

Deursponningen reinigen
Alle vetaanslag wordt weggespoten uit de deursponningen en de lak wordt op glans gepoetst.

Compleet schoonzuigen
Alle losse vuiligheid wordt weggezogen, met behulp van een lucht compressor worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Webdesign door: GMonline.nl

Loading