Behandelingen

Flash Carcleaning biedt vele mogelijkheden in het reinigen van uw voertuig, van een grondige reinigingsbeurt tot een moderne behandeling met lakpantser. Ook is er een mogelijkheid om gedeeltes te laten behandelen bijvoorbeeld: alleen het interieur, de mottorruimte of alleen de buitenkant. Het programma van het reinigen van uw voertuig bestaat uit de volgende stappen;

 1. Wassen van het voertuig
  Het goed spoelen van het voertuig is erg belangrijk, omdat het kleinte vuil tijdens de behandeling van uw voertuig voor ernstige krasjes kan zorgen.
 2. Voorbereiding
  Alleen het wassen van uw voertuig is nog niet goed genoeg, in de loop van tijd hechten zich verontreiniging zoals boomsappen en teerspetters. In dit staduim worden deze verontreinigingen verwijderd. U kunt dit zelf gemakkelijk testen door met een plastic boterhammen zakje op uw auto te wrijven. U zult hoogstwaarschijnlijk deze problemen aanvoelen.
 3. Reiniging van het lak
  Nadat de verontreinigingen op de lak verwijderd zijn is het soms nog nodig om de verontreinigingen onder de lak te verwijderen. Nadat alles verwijderd is en de lak schoon is kan er een voeding worden aangebracht.
 4. Voeden van de lak
  Als de lak een voeding toegevoegd krijgt wordt het voorzien van een diepe, natte glans. De stoffen van de voeding dringen door de poriën van de lak en brengen een het originele glans terug zoals deze a fabriek hoort te zijn.
 5. Waxen
  De laatste stap van het proces is het waxen van uw voertuig, hiermee krijgt het voertuig een langdurige beschermde coating.

De hierboven beschreven plan van aanpak is gebaseerd op een “exterieur behandeling” Bij een complete behandeling worden de volgende aspect ook hard aangepakt:

 • Velgen en banden reinigen en op glans brengen;
 • Motorruimte ontvetten en kunststof delen op glans brengen;
 • Dashboard, deurpanelen en middenconsole reinigen met een luchtcompressor plus op glans brengen;
 • Stoffenbekleding stoomreinigen en uitdrogen, lederen bekleding inwaxen met leerwax;
 • Hemel stoomreiningen;
 • Ramen van binnen en buiten kleien plus schoonmaken;
 • Extensief stofzuigen met een super krachtig stofzuiger van het vloer.

Voor de prijzen van de verschillende behandelingen zie: Tarieven & Contact.

Webdesign door: GMonline.nl

Loading